Indul az ötödik szezon a Szarvasi Vízi színházban • Hetedhéthatár

Színház

Indul az ötödik szezon a Szarvasi Vízi színházban

Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és a szerző

Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és a szerző

A Szarvasi Vízi Színház Magyarországon egyedülálló építészeti megoldásként egy finoman stilizált várkastély és egy amfiteátrum szelíd ötvözeteként épült fel egy remekbe szabott új gyalogos fahíd szomszédságában.

A Szarvasi Vízi Színház, melynek műsorát a Magyar Teátrum Nonprofit Kft. szervezi és bonyolítja le a Békéscsabai Jókai Színház szakmai felügyelete mellett, immár ötödik nyári szezonját nyitja meg.

Az idei programsorozat június 18-án kezdődik. A rendezvény műsorújságjában Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, Seregi Zoltán a Vízi Színház ügyvezető igazgatója és Babák Mihály Szarvas város polgármestere köszöntőjéből idézünk részleteket.

Seregi Zoltán ügyvezető

Seregi Zoltán ügyvezető

Újabb nyári évadához érkezett a Szarvasi Vízi Színház, a Békéscsabai Jókai Színház pedig ismét nekiindul a 2014-1015-ös színházi éve „harmadik fél-évadának”. A Vízi Színház működik, kielégítve a szarvasi – és a szarvasra látogató – közönség igényét a kultúrára, szórakozásra. A kialakult trdícióink minket, szarvasiakat, Európa közepén, a szabadtéri színházak élvonalába emelt. (Fekete Péter, színházigazgató)

Babák Mihály, Szarvas polgármestere és a szerző

Babák Mihály, Szarvas polgármestere és a szerző

Sokan nem tudják, milyen sok szállal kötődöm Szarvashoz. Innen nősültem, az Ótemplomban volt az esküvőm, sőt a lányomé is, rokonaim egész sora él itt. Sok-sok csodálatos nyarat töltöttem a városban. Ez az idei is ilyennek ígérkezik, nemcsak számomra, hanem Önök és minden leendő nézőnk számára. Remélem gazdag programunkkal, egész nyári munkámmal vissza tudok adni valamit mindabból, amit Szarvastól életem során kaptam. (Seregi Zoltán, ügyvezető)

Ötödik évadjába lép a Vízi Színház. Öt év már számottevő egy színház életében is. Öt év alatt sok-sok előadás, verse, zenés és prózai est váltotta egymást nap mint nap a víz felett. (Babák Mihály, polgármester)

 

 

 

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS