Everness Fesztivál 2016 – A tudatosság ünnepe • Hetedhéthatár

Emberi tényező

Everness Fesztivál 2016 – A tudatosság ünnepe

2016 nyarán negyedik alkalommal, immár a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként tölthetnek együtt öt felejthetetlen napot a Balaton partjára látogatók az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében. Az elismert előadók és a közreműködő művészek, tanítók, szellemi vezetők mind abban segítenek majd, hogy miután kipróbálta a lehető legtöbb irányt, végül mindenki megtalálja a saját útját.

És hogy ezen kívül miért érdemes az Evernessen töltened öt napot?

EvernessMert az Everness Fesztivál egyszerűen más, mint a többi. Már a bejáratnál kiléphetsz hétköznapi szerepeidből, és messzire hajíthatod az álarcaidat, mert ezekre biztosan nem lesz szükséged. A közösség alkotta nyitott és biztonságos légkörben csak az a fontos, hogy jól érezd magad és újra felfedezd valódi énedet. Mindegy, hogy a Balaton partján meditálva, az akrojógásokkal repülve, mandalát festve, esetleg az újdonsült barátaiddal való beszélgetés közben, vagy a zene és tánc által kiváltott extázisban éred-e el ezt – a lényeg, hogy itt senkinek nem kell megfelelned. Legalább erre a pár napra, saját magadnak te lehetsz a legfontosabb!

Ezúttal ráadásul a magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos olyan világhírű, külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik a programhoz, akik most először lesznek jelen hazánkban.

Fellépők, akikkel találkozhatsz a 2016-os fesztiválon:

James Redfield (A mennyei prófécia szerzője), Wm. Paul Young (A viskó, Keresztutak című könyvek írója); Kyriacos C. Markides (A ciprusi mágus szerzője); Mabel Katz (Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye); Müller Péter, Soma Mamagésa, Kassai Lajos (A lovasíjász című dokumentumfilm szereplője), Fenyő Iván (színművész), Kereszty András, Dr. Grandpierre Attila, Kalo Jenő, Kassai Lajos, Balogh Béla, Bihari Viki (blogger, a Dumaszínház humoristája), és még sokan mások.

A fesztivál ideje: 2016. június 28 – július 3., Balatonakarattya

Kedvezményes jegyvásárlás május 31-ig: http://everness.hu/jegyek

Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához: https://www.facebook.com/everness/


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS