A Pécsi Harmadik Színház novemberi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház novemberi műsora

Vadonatúj zenés vígjáték bemutatójával indítja a Pécsi Harmadik Színház a novembert: Horváth Krisztián és Moravetz Levente ezúttal Örömlányok végnapjai címmel írt kacagtató történetet. Az előadás főszereplői között a kereskedelmi csatornák legnézettebb napi sorozataiból ismert színeszeket is találunk Fodor Zsóka, Szőke Zoltán és Fábián Anita személyében.

oromlanyokA hónap végén a szerzőpáros másik zenés vígjátékát, A világ teremtődését tűzi ismét műsorra a teátrum Mikó István, Beleznay Endre, Dévényi Ildikó, Szívós Győző és Buch Tibor főszereplésével.

Gyermekeknek két produkciót kínálnak: a Csibész Csabi című interaktív koncertmesét, valamint a budapesti Pódium Színház vendégjátékában Piroska és a farkas klasszikus történetének mesemusical-változatát.

Ismét látható lesz Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker? című színműve, és a korábbi években műsorra tűzött, de a nagy sikerre való tekintettel továbbra is repertoáron tartott produkciók: a Bányavirág, a Piszkavas és a közkívánatra felújított Ibusár-megállóhely, mellyel tájelőadás-sorozatra is indulnak.

A különleges látványvilágú, egyedi atmoszférájú, erősen elgondolkodtató produkciók kedvelői számára lesz igazi csemege a hónap közepén a szegedi Metanoia Artopédia Én tökéletes vagyok című előadása, mely a mulasztás bolygójára vezeti nézőit archív és jelenkori történelmi dokumentumok, írók és filozófusok gondolatainak felhasználásával. A független alkotócsoportot negyed századdal ezelőtt Perovics Zoltán alapította, akinek nevét sokan Jeles András filmjeinek látványtervezőjeként ismerik.

 

phsz_2016_11_1 phsz_2016_11_2

Mentés


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS