Tudatos Együtt-LÉT – Everness Weekend a Spirit Színházban • Hetedhéthatár

Emberi tényező

Tudatos Együtt-LÉT – Everness Weekend a Spirit Színházban

Fesztiválhangulat, különleges workshopok, mozgásformák, táncok, koncert és színházi előadás november első hétvégéjén a tudatos együttlét jegyében.

Az Everness csapata novemberben sem hagyja élmény nélkül a fesztiválozókat. Mivel az elmúlt években az Intimitás sátor programjaira sokszor nehéz volt bejutni, ezért a Spirit Színházzal közösen kifejezetten a felnőtt témák iránt érdeklődők számára állították össze ennek a kivételes hétvégének a programjait.

Egedi-Kovács Melinda, a már működő párkapcsolat titkaiba avat be, és előadása után a most megjelent Bevezetés a védikus alkímiába című első könyvét dedikálja a résztvevőknek.

Barkó Judit A szerelem születése című előadásával érkezik, Kereszty András a tudatos párkapcsolatról, Tóth Kornélia pedig a tudatos társkeresés és az igazi társ megtalálásához vezető hatékony lépésekről.

Bach Zoltán és Leiszen Dániel Szívtáncolnak, Sőtér Sarolta a közkedvelt NIA-val érkezik, valamint Bilics Tímea a Lemanguria nevű lélektáncával is. Természetesen lesz meditáció és páros tantra jóga, valamint aki mozgással szeretne felszabadulni, azt Seres Zoli tüzes, vidám Sexy Dance programja garantáltan megizzasztja. Balatoni Brigi és Cserép Imi az IntimTÉR előadói pedig a késő éjszakai órákban elméleti és gyakorlati alapokat adnak az örömszerző tantrikus masszázshoz.

Az Everness rendezvényein már megszokott különleges hangulatú koncertek sem maradnak el, DzsinnKalaDzsi fúziós világzenével, Kőrösi Gábor relaxációs zenei meglepetéssel, Karacs Ildikó mantraénekléssel, Cseke Szabi pedig hegedűvel, handpannel készül elvarázsolni a résztvevőket. Gyere el és emeld magasabb szintre párkapcsolatodat. Az eseményre kivételesen – jellegénél fogva -, kizárólag a felnőtteket várnak.

Az Evereness Weekend ideje: 2016. november 4-6. Budapest, Spirit Színház.
Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/264646407265153/
Jegyek korlátozott számban: http://everness.hu/jegyek


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS