Vicc a kiselefántról • Hetedhéthatár

Humor

Vicc a kiselefántról

Vicc a kiselefántról

 

Egy fiatalember társaságban hallotta a következő viccet: a kiselefánt szomjas volt, és elment a folyóhoz inni. Ahogy bemártotta az ormányát a vízbe, egy hatalmas krokodil sutty!, leharapta az ormányát. Mire ő a sérülés miatt rettenetes orrhangon tett szemrehányást:

– Na hallod, ez egy hülye vicc volt!

Egy másik társaságban később nekikezdett a viccének.

– A kiselefánt szomjas volt, és elment a folyóhoz inni. Ahogy bemártotta az ormányát a vízbe, egy hatalmas krokodil, sutty!, leharapta az ormányát. – Ekkor rémülten vette észre, hogy a hallgatóságban van egy nyúlajkú is. Szűzanyám! Így nem lehet elmondani ezt a viccet, mert ebből balhé lesz. Villámgyorsan pörgött az agya, és így kanyarította el a vicc végét:

– És akkor a kiselefánt elment a csodatévő tóhoz, bemártotta a vízbe a maradék ormányát, ami csodák-csodája, pillanatok alatt visszanőtt.

Megszólalt a nyúlajkú erős orrhangon:

– Na hallod, ez egy hülye vicc volt!

 

 

 

 

A rendőr kitüntetése

 

A rendőr hazaérkezett. Kidüllesztett mellkasán ott díszelgett egy hatalmas ezüstérem. Addig-addig mórikálta magát, mígnem az asszony is észrevette a nagy változást.

– Hát ezt meg hol szerezted?

– Matematikaversenyen nyertem – volt a büszke válasz. –  Nagyon nehéz kérdés volt: mennyi 3 x 9? 26-tal én lettem a második.

 

 

 

 

Pécs, 2017. július 13.                                                                 Lejegyezte: Dr. Hernádi László Mihály

 

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS