Ha szeptember, akkor ismét beton! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Ha szeptember, akkor ismét beton!

Szeptember 9-én nyílik a pécsi a Nick Art&Design galériában a Beton Arcai IV. elnevezésű kiállítás. Az idei, immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Beton Arcai kiállításon a Szigetmonostori Beton Szimpóziumon készült friss, 2017-es alkotásokat tekinthetik meg az érdeklődők.

A művésztelep vendégei és a kiállításon bemutatkozó művészek: Batykó Róbert, Csurgai Ferenc, Horváth Csaba Árpád, Kovács Attila, Nagy Zsófia Magdolna, Némedy Gergely, Mátrai Erik, Oláh Orsolya, Sipos Eszter, Szalay Péter, Tollas Erik, Varga Tibor, Várbíró Kinga Evelin, Veres Balázs. A kiállítást megnyitja: Varga Lili Júlia.

 

 

Az ország több pontján bemutatásra kerülő kiállítást első alkalommal ismét a pécsi Nick Galériában, a Beton Arcai IV. kiállításon lehet megtekinteni, 2017. szeptember 8-tól október 15-ig.

A művésztelep támogatói idén is Szigetmonostor önkormányzata, valamint az alkotók segítségére volt a LafargeHolcim Királyegyházi Cementgyára cement és mészkőliszt biztosításával illetve a MAPEI, aki adalékszerekkel támogatta a projektet.

Facebook


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS