Racing Eyes - POSZT a kirakatban • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Racing Eyes – POSZT a kirakatban

A Magyar Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége (Dekorszövetség) idén újra megszervezi a Pécsi Országos Színházi Találkozóhoz kapcsolódóan a Kirakatversenyt. Az országos kirakatverseny fő célja, hogy az idei POSZT (Pécsi Országos Színházi találkozó) versenydarabjaihoz kapcsolódó látványos kirakatokat és kirakati installációkat készítsenek a versenyzők az utcai kirakatokban.

 

 

Az alábbiakban a szervezők felhívását közöljük.

A verseny időtartama: 2018 június 6 – 18.
A verseny helyszíne: Pécs, (Pécs belvárosától a Zsolnay-negyedig terjedően).
A verseny témája: A POSZT-hoz (Pécsi Országos Találkozó) kapcsolódva a színházi találkozó verseny-színdarabjainak* és az „Off” programjainak feldolgozása a kirakatban. A kirakat témájához szabadon választható bármelyik a POSZT bemutatói közül.
A versenydarabok elérhetősége: http://poszt.hu/aktua…/2018-03-19-18–poszt—versenyprogram

A versenyre jelentkezők köre: profi vagy amatőr kirakatrendezők, dekoratőrök, díszlettervezők, diákok, alkotóművészek, lakberendezők, stylistok, diákok, üzletek, üzlettulajdonosok és alkalmazottaik

Nevezési díj: 10.000.- Ft / versenykirakat – melyet a megjelenési felületek szakmai előkészítésére és a versennyel kapcsolatos költségekre fordítunk. A díj befizetése a regisztrálást követően átutalással történik.

Jelentkezés / regisztrálás: 2018. június 01. éjfélig a dekorkiallitas@gmail.com e-mail címre lehetséges. Az e-mail tárgya: „Nevezés a POSZT a kirakatban versenyre”. A nevezésben az alábbiakat kérjük megadni: név, csapat esetén nevek, lakcím, telefonszám, aktív e-mail cím, foglalkozás és/vagy kapcsolat a témával.

Versenykirakatok készítése: 2018. június 6. 10:00–18:00
Zsűrizés: a zsűri esti és nappali fényben is értékeli a kirakatokat.
A versenykirakatok értékelése és díjátadás: 2018. június 15.
Bontás: 2018. június 15-től.
Kérjük, a versenykirakatok a POSZT ideje alatt álljanak.

Infó vonal: Gesztes Ágnes 20/313-8585 dekorkiallitas@gmail.com
A rendezvény szervezője: a Dekorszövetség www.dekorszovetseg.hu

 


HozzászólásokArchívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS