A világ nefrológiai szakemberei augusztus végén Budapestre figyelnek • Hetedhéthatár

Emberi tényező

A világ nefrológiai szakemberei augusztus végén Budapestre figyelnek

A 25 th Budapest Nephrology School 2018. augusztus 26-31. között kerül megrendezésre.

Az idén 31 éves Magyar Vese-Alapítvány  felhívást tett közé, hogy a Budapesti Nephrológiai Iskola, mely az egyik leghíresebb CME kreditpontos posztgraduális kurzus a nefrológia, hipertónia, dialízis, transzplantáció és nephropathológia területén idén is megrendezésre kerül augusztus végén.

Az Iskola előadói között ezúttal is nagy hírű előadók lesznek, az ERA-EDTA elnökétől, illetve volt elnökétől kezdve számos közismert nemzetközi szakemberig, akik Belgiumtól az Egyesült Amerikai Államokon át Japánig, sőt Magyarországig összesen 10 országot képviselnek. Hallgatók eddig 65 országból érkeztek.

A BNS nemcsak a világ egyik legismertebb szakmai továbbképzője, de egyben pótolhatatlan alkalom a világ legkülönbözőbb országaiból, kontinenséről érkező nephrologusokkal való megismerkedésre, a nemzetközileg elismert vezető oktatókkal való találkozásra. A szakmai programon   túl a legjobb hazai borok értékelésére, a Szent István Bazilika, a Szent Jobb és a Parlament meglátogatására, a holdfényes dunai hajózásra, életre szóló élmények és szakmai kapcsolatok megszerzésére is lehetősége lesz a résztvevőknek

(Forrás: Magyar Nephrológiai Alapitvány honlapja)


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS