Regionális turizmus konferencia Orfűn • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Regionális turizmus konferencia Orfűn

Orfű, Medvehagyma Ház (Orfű, Dollár u. 2/1)

 2018.12.12., szerda

 

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter gesztor szervezete, a Gyeregyalog.hu Egyesület fő szervezésével kerül sor 2018. december 12-én, szerdán 10 órától a Regionális turizmus konferenciára Orfűn, a Medvehagyma Ház Ökoturisztikai Látogatóközpontban. A rendezvény szakmai partnere a PTE Közgazdaságtudományi Kara Marketing és Turizmus Intézete, az Orfűi Turisztikai Egyesület TDM szervezete, illetve a Zöld-Aktív Szociális Szövetkezet.

A regionális rendezvényen rangos előadóktól többek között olyan izgalmas témákról hallhatnak a résztvevők, mint a turizmusra ható fogyasztói trendek, a magyar lakosság utazási szokásai, vagy a TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) szervezetek jövője. A délutáni kerekasztal fórumon pedig a helyi termékek mai helyzetéről, a társadalmi vállalkozások kínálatáról beszélgetnek, cserélnek tapasztalatot, próbálnak a jövőben együttműködési lehetőségeket keresni kötetlenül a megjelent társadalmi vállalkozások, helyi vállalkozók, különféle projektekben részt vevők.

Mindezt többször is remek és cseppet sem hétköznapi ökofalatok színesítik, ebédre pedig a Nagyanyáink kosztolója workshopon lehet jóllakni.

A rendezvény ingyenes, a részvétel azonban regisztrációhoz kötött, jelentkezni a  okoklaszter@gmail.com email címen lehet.
https://www.medvehagymahaz.hu/
Kontaktszemély: Gonda Tibor +36 30 6007475

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS