115 millió forintért Öné lehet Sosztakovics lakása! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

115 millió forintért Öné lehet Sosztakovics lakása!

Örömmel élne abban a szentpétervári lakásban, amelyben a híres orosz zeneszerző, Dmitrij Sosztakovics a hetedik szimfóniáját komponálta? 115 millió forintért teljesülhet az álma – az árért a lakás mellé a zenei tehetség sajnos nem jár.

Néha igazi „ékkövek” bukkannak fel az ingatlanpiacon, ez a lakás is ilyen. Sosztakovics, a huszadik század egyik legünnepeltebb zeneszerzője és zongoraművésze Kronverszkaja utcában található 240 négyzetméteres lakása 26900000 rubelért várja új tulajdonosát. A zeneszerző ebben a lakásban komponálta az ikonikus hetedik, Leningrád szimfóniát. A ház, amelyben a lakás található, 1914-ben épült, a környék legszebb épületei között tartják számon. A mellette levő parkban áll a zeneszerző mellszobra.

Lássuk az ingatlan főbb jellemzőit: két bejárat, nagy terasz, két fürdőszoba, számos tárolóhelyiség, kétszárnyas ajtók, elegáns burkolatok, kandalló, kiugró ablakfülkék, udvarra néző ablakok.

A hirdetésben szerepel: „Az ingatlan megvásárlásával szert tehet nemcsak a hazai (orosz), hanem a világ zenetörténetének egy részére, továbbá egy nagy név és egy briliáns elme közelségébe kerülhet.”

Ha Ön Sosztakovics első számú rajongója, nem is találhat ennél jobb helyet!

A hirdetés további fényképekkel és a lakás alaprajzával ide kattintva érhető el.

(Forrás: classicfm.com)


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS