A Pécsi Harmadik Színház márciusi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház márciusi műsora

A Pécsi Harmadik Színházban Sarkadi Imre életművének különleges értéket képviselő alkotása, az Oszlopos Simeon két alkalommal lesz látható márciusban a Jászai-díjas Vincze János rendezésében, Ottlik Ádámmal a főszerepben, aki eddigi prózai feladatainak egyik legjelentősebb szerepformálásával ajándékozza meg a közönséget.

Műsoron marad a többszörösen díjnyertes Piszkavas-előadás és Örkény István máig aktuális remekműve, a Kulcskeresők; továbbra is telt házzal megy Schwajda György: A szent család című tragikomédiája a Kossuth-díjas Vári Éva főszereplésével és Székely Csaba fekete humorú műve, a Bányavirág is, amely a kritikusok egybehangzó véleménye szerint a darab eddigi legszenvedélyesebb színpadi feldolgozása.

Émile Ajar: Előttem az élet című regényének színpadi adaptációja ugyancsak látható márciusban, és Nagy Bandó András új önálló estje, a Rizikó is várja az intellektuális humor kedvelőit.

A könnyed szórakozásra vágyóknak Moravetz Levente és Horváth Krisztián: Örömlányok végnapjai című zenés vígjátéka ígér kellemes perceket.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS