II. Easy Rider Motoros Találkozó • Hetedhéthatár

Napi aktuál

II. Easy Rider Motoros Találkozó

Sellye, 2005. 08. 12-13.
Immár másodszor került megrendezésre Sellyén, a Strandfürdő előtti parkoló területén a színes programokkal tarkított Easy Rider Motoros Találkozó. Az időjárás kegyes volt a szépen összegyűlt motoros és nem motoros arcokhoz, ami az e nyáron lefolytatott más rendezvényekhez képest csodaszámba ment (ugyebár a Rockmaratonon is többször ronggyá áztunk, stb.). Volt minden a motorok szépségversenyétől és felvonulásától kezdve ételen-italon át a nagyszerű koncertekig. Minden kilátogató megtalálhatta a számítását akár gyönyörű motorokról, akár jó zenéről álmodozott. Delhusa Gjon és a Nihil Chips fellépése leginkább a hölgyeket vonzotta, a Bad Times ellenben remek Rock és Blues talpalávalót „húzott” a társas táncra vágyóknak.

A rendezvény fő attrakciója tagadhatatlanul a Beatrice koncertje volt, több százan énekelték Nagy Feróval az örökzöld slágereket. Volt „Pancsoló kislány”, „Hegyek között, völgyek között”, de a legnagyobb ovációt a „Mit tett velem ez a Jenő” váltotta ki. A koncert után sikerült a színpad mögött közös fotót készíteni Feróval, aki abszolút közvetlen ember, sztárallűrök nélkül. Példát vehetnének róla a Beatrice előtt fellépett zenekarok frontemberei!

Természetesen egyéb programok is voltak, de helyettük a barátaimmal való békés sörözgetés mellett döntöttem. Talán nem rója fel nekem ezt a kis hibát senki. Dióhéjban ennyi történt, és sokakkal együtt remélem, hogy 2006-ban is lesz Sellyén Easy Rider, jó zenékkel, csodás motorokkal és népes közönséggel.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS