Coworking iroda nyílt a belváros szívében • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Coworking iroda nyílt a belváros szívében

KOHÓ Coworking House Pécs néven közösségi iroda nyílt a Széchenyi téri Művészetek és Irodalom Házában. A korábbi KOHÓ inspiráló környezetben, számos funkcióval várja régi és új látogatóit.

A közösségi irodában közös térben, de egymástól függetlenül dolgozhatnak a látogatók. Különösen ideális ez a megoldás azoknak, akik nem akarnak irodát bérelni, sem home office-ban dolgozni, de szükségük van egy ideális helyre a munkához. A KOHÓ otthont ad szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók közösségének, ahol zavartalanul dolgozhatnak, tárgyalhatnak vagy rendezvényeket is tarthatnak.

A bérlők a konyhai kávézás során akár ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek. Ideális megoldás távmunkában dolgozóknak, digitális nomádoknak és az egykori Koller utcai KOHÓ kedvelőinek.

 

Az iroda Pécs főterén, a Művészetek és irodalom Házában kapott elhelyezést

 

Szolgáltatások:
– Recepció: információ, segítségnyújtás, szükség esetén akár a csomagok átvétele.
– Asztal, wifi és áram a munkavégzéshez, mindezt egy hangulatos, fűtött klubteremben – így kellemes környezetben akár az otthoni rezsiszámlán is lehet spórolni.
– Nyomtatási lehetőség.
– A konyhában ingyenes kávé- és vízfogyasztás, valamint hűtő-és mikró használat.
– Tiszta, rendezett környezet, kulturált mosdók.
– Inspiráció: a „szellemi olvasztótégely” elősegíti a kreativitást, ahol friss gondolatok találkozhatnak és új ötletek formálódhatnak.

Rugalmas ajánlatok is elérhetők, melyekkel kiemelt figyelmet fordítunk a szabadúszó-közösségek, egyszemélyes vállalkozások támogatására, valamint lehetőség van tárgyaló vagy privát iroda pár órás bérlésére is.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00
Elérhetőségek: E-mail: info@pmh.hu, telefon: +36 20 327 9266, honlap: https://www.pmh.hu/koho


HozzászólásokArchívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS