LOKART - 2023. június 21. - 25. • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

LOKART – 2023. június 21. – 25.

A LOKART Pécs város kortárs vizuális művészeti fesztiválja. Első alkalommal 2021-ben, pécsi művészek és az országos szakmai fórumok bevonásával rendezték meg, támogatva a helyi művészek bemutatkozását a COVID-ot követően.

A 2023-as LOKART országos meghívásos kiállítás, amelynek fő eseménye a Zsolnay Negyed m21 Galériájában valósul meg, ugyanakkor a kortárs képzőművészet jelen lesz a Pécsi Galériák kisebb kiállítótereiben, illetve városszerte különböző alternatív helyszíneken is. A fesztivál díszvendégei Pécs partner- és testvérvárosai lesznek, többek között Aix-en-Provence, Lyon és Eszék. A LOKART programkínálatát a Zsolnay Negyedben zenei performanszok, a Sétatéren pedig könnyűzenei koncertek egészítik ki, mivel 2023. június 21. és 25. között a Sétatér Fesztivállal együtt kerül megrendezésre.

A szakmai beszélgetéseken megismerkedhetünk a meghívott külföldi városok képzőművészeti eseményeivel, a műkereskedelemmel, a legújabb kortárs művészeti trendekkel, a kortárs művészet témakörét érintő könyvekkel és kiadványokkal.

Honlap: www.lokart.hu

Facebook: facebook.com/lokart.pecs

Kortárs Junior pályázat: Kortárs Junior – ILLÚZIÓK

 


HozzászólásokArchívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS