Sziget Fesztivál 2007. • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Sziget Fesztivál 2007.

2007. augusztus 7-15.

Idén elérkeztünk a jubileumi Sziget Fesztivál megrendezéséhez. Közép-Európa legnagyobb zenei és kulturális fesztiválja 15. alkalommal kínálja programjait az érdeklődőknek.

2007-ben minden idők egyik legnépszerűbb zenei felhozatalával és egy nulladik napi LGT koncerttel ünnepel a Sziget. A zenén kívül természetesen lesz sok más, ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk. Egy héten át színház, tánc, komolyzene, kabaré, filmbemutatók, képzőművészet, kézművesség, irodalmi bemutatók, gyerek-, sport- és szabadidős programok; tehát minden, ami a nemzetközi közönségnek szem-szájnak ingere. A jubileumi rendezvény augusztus 7. és 15. között várja látogatóit.

A Sziget Nagyszínpadán a múlt évtized és a közelmúlt sztárzenekarai lépnek fel: Nitzer Ebb, Mando Diao, Kaizers Orchestra, Gentleman, The Good, The Bad and The Queen, Chemical Brothers, Pink, Madness, The Rakes, Mika, The Hivers, Nine Inch Nails, Sinéad O’Connor, Chris Cornell, Tool, Faithless, The Killers. A Nagyszínpad két hazai fellépője: a Kispál Sa Borz, valamint a Tankcsapda lesz. A WAN2 Színpad szintén jubiláló fesztiválhoz illő, abszolút aktuális nemzetközi programot vonultat fel. Az idei HammerWorld Nagyszínpadon ismét látható a Napalm Death, a Hammerfall, a Nevermore és itt lesz még a Satyricon, a Killing Joke, a Hanoi Rocks és a Soulfly.

A rendezvény ebben az évben is roppant színes és változatos programot kínál, a közönség ízléséhez remekül illeszkedve.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS