Tavaszi programok a Míves Tojás Múzeumban • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Tavaszi programok a Míves Tojás Múzeumban

A húsvét előtti Nagyhét idén is mozgalmasnak ígérkezik a közönség által jól ismert Míves Tojás Múzeumban, Zengővárkonyban. A nagyheti program nyitórendezvénye az immár több mint félévtizedes hagyomány szerint Virágvasárnapon (idén április 1-jén) tartott országos ifjúsági tojásfestő verseny. A verseny nyílt, minden 10-15 éves korú fiatal részt vehet benne.

Az elmúlt években sikeres volt a „Hímestojás Szeretteinknek” ajándékkészítő program. Ennek keretében minden résztvevő sajátkezűleg tehet bizonyságot tojásdíszítő készségéről. Húsvét hétfő délutánján (15 órától) az „Örökös kiváló együttes” címmel rendelkező neves zengővárkonyi népi együttes vidám húsvéti bemutatója szórakoztatja a látogatókat.

A múzeum az irodalom kedvelők számára is tartogat meglepetést. A „Nincs több csoda csak egy: a Feltámadás” c. kötet húsvéti aktualitás. A könyv megvásárolható a múzeumban, illetve megrendelhető a honlap „Kiadvány” lapján.

További információk: 7720 Zengővárkony, Kossuth Lajos u. 6. Tel: +36-72-466-605, e-mail: tojas@museum.hu, honlap (8 nyelvű): www.tojasmuzeum.ini.hu



Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS