Lázár László étterme Komáromban • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Lázár László étterme Komáromban

A Való Világ IV. szimpatikus, 40 éves résztvevője a közelmúltban a szlovák határnál fekvő Komáromban avatta fel éttermét. Az esti megnyitón terveiről vallott, többek között a következőket mondta: Nem csak a határon innen, de Szlovákiából is várok vendégeket. Győr mindössze 20 kilométerre van a várostól, remélem onnan is felkeresnek, ha híremet hallják. Alacsony árfekvésű, finom ételkülönbségekben gondolkozom, olyan éttermet szeretnék, ami nincs a városban. Elképzelhetőnek tartom, hogy franchise formában levédem. A helyi szállodák és panziók vendégeinek árengedményt adok, ha nálam ebédelnek-vacsoráznak. Nem csak sörcsapok, de (bor) fröccsöntő-gép is van az italpultban. Saját szállodában is gondolkodom, de nem a Dunántúlon, hanem a Mátrában. Parádsasváron gyógyszállót szeretnék üzemeltetni, ahol főleg a mozgásszervi bajokat kezelné – ahogy a Való Világ villában elmondta. Ez alapítványi formában működne és minden rászorulón segíteni szeretnék. Több dolog érdekel, három lábon szeretnék állni. Egyik a biztonságtechnika, az őrzés-védelem, melyből Izraelben doktoráltam. A másik láb a küzdősportok oktatása, melyet az augusztus 13-i 5. dan vizsga után még intenzívebben fogok művelni. A megnyitóra is megérkezett néhány tanítványom, egyikük ma már egy biztonsági céget vezet. A harmadik láb a vendéglátás, melyet néhány villatársammal közösen képzelek el. Így Zsófi a pultból néha beugorhat énekelni, Gigire és Bécire a táncparketten számítok. Augusztusban utcabált és szépségkirálynő választást tervezek az étterem szomszédságában.

Greguss László tanár úr és Szarvas István

A megnyitóra Koczka Máté szervezésében a Tabu TV sajtóbuszán utaztunk.  A meghívóban azt olvashattuk, hogy vagy fél tucat villalakó visszaigazolta a részvételt, de sokan távolmaradtak. Viszont eljött VV Zsuzsi, VV Zsófi, VV Gigi és VV Anett is. Müller Attila, a Szeress most! egykori szereplője a karaoke-pult mögé ült, s megénekeltette a közönséget. A dabasi Hobby-Duo Karaoke szolgáltatta a zenét, őket már csak ma-holnap láthatjuk Komáromban, mert a jövő héten újra az Alföldön zenélnek a lagzikban és a legénybúcsúkon. Nem csak a villalakók jöttek, megérkezett Greguss László tanár úr is, aki a villában magyart tanított, akivel rögtön szóba elegyedtem.

Tanár Úr! Hogy kerültél a villába?

Ez egy érdekes történet. Egy csütörtöki napon felhívtak az RTL tévétől, hogy volna-e kedvem magyart tanítani a Való Világ villában és tudnék-e a többi tárgyakból is tematikát összeállítani azoknak a kollégáknak, akiket kiválasztanak a négyszáz jelentkező közül. Mondtam rendben, kérek két hetet. Szó sincs róla, hétfőre! – közölték, így elkészítettem, mint az egyhetes iskola igazgatója.

Hogy érezted magad a villában?

Nagyon jól, bár mindegyik lakó külön egyéniség volt, kellett hasznosítanom pszichológus képzettségemet. Ezt a képzettségem Alekosz rögtön kiszúrta.

Mi a véleményed Alekoszról?

Ö minden nőnek udvarolt korhatár nélkül. Most, hogy ő lett a győztes, elment vele a ló. Azt mondja, hogy senki érhet a nyomába. Próbáltam neki és a többieknek is megmagyarázni, hogy augusztus 24-ig kell a karrierjüket megalapozni, mert jön az ötödik Való Világ. Alekoszt korábbról is ismertem, mivel Érden lakom én is, de ez már egy más történet.

Következő beszélgető partnerem VV Zsuzsi volt.

Nem bánta meg, hogy kizárták a villából?

Szó sincs róla. Az volt a legjobb, amikor kijöhettem. Csak azt sajnálom, hogy Olivért nem sörösüveggel, hanem naranccsal tudtam csak eltalálni.

Gigi és Szarvas István

Azért volt pozitívuma is a bentlétének?

Feltétlenül, mivel táncosnő vagyok, sokan felismernek és szívesebben hívnak szerepelni.
Bár a házigazda VV Laci, vagyis Lázár László nagyon elfoglalt volt, szakított időt egy kis beszélgetésre.

Mi volt a legkellemetlenebb és a legkellemesebb, ami veled történt a villában?

A legkellemetlenebb, amikor Alekosz felborított a székkel. Az nem egészen úgy történt, ahogy a tv-kamerák mutatták. Nagyon vissza kellett fognom magam, nehogy kárt tegyek benne. A legkellemesebb, amikor a pénzt gyűjtöttünk a szegény gyerekek részére és kijöttük ehhez a villából.

Muszáj volt feladnod a játékot?

Egyértelműen igen a válaszom. Szívinfarktusom volt.

Kik azok, akikkel továbbra is tartod a kapcsolatot és szívesen gondolsz vissza a villában eltöltött időkre?

Akik eljöttek, és még Béci.

Gigivel ismerőként köszöntöttük egymást. Csókolom köszöntöttem.

Csókolom – válaszolt.

Tetszett az interjú, amit átküldtem?

Köszönöm rendben volt – válaszolta.

Akkor egészítsük ki egy közös fotóval!

Szívesen – válaszolta a Való Világ bombázója.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS