Hetedhéthatár | Kálmándy Ferenc fotókiállítása "Advent – Tél" címmel a 46. Retro könyvvásáron

Kultúra, művészet

Kálmándy Ferenc fotókiállítása „Advent – Tél” címmel a 46. Retro könyvvásáron

2011. november 26-án Pécsett, a Király utca 9. alatt a Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár munkatársai újból szélesre tárják a „Retrovárium” kapuját, immáron negyvenhatodik alkalommal. A 46. Retro könyvvásáron a szervezők az advent jegyében várják a betérőket.

Advent - Tél

Az Adventi Retro Könyvvásárok ideje alatt Kálmándy Ferenc pécsi fényképész „Advent – Tél” című fotókiállítása lesz megtekinthető. A fényképek Advent valamennyi szombatján 10-17 óra között a Kapualj falán lesznek kiállítva, melyek meghitté teszik a könyvvásár hangulatát. Elmondása szerint Kálmándy Ferenc ezzel fejezi ki tiszteletét a Retrovárium és a kapualj hangulata előtt.


A minőségi régi regényeket, versesköteteket, gyermek- és ifjúsági könyveket, képzőművészeti albumokat, szakkönyveket, hanglemezeket és hangkazettákat kínáló Retro könyvvásáron a fotókiállítás mellett régi lemezjátszó, valamint az 1950-es évekből származó rádió is megtekinthető lesz.

Jöjjön a Király kapualjba, Advent idején is kerüljön retro hangulatba!

Szervező: Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár.
Közreműködő partnerek: Komlós Attila, Weinreich László.
A szervezők külön köszönetet mondanak a Líra Könyv Zrt. pécsi Fókusz Könyváruházának.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Kálmándy Ferenc fotókiállítása „Advent – Tél” címmel a 46. Retro könyvvásáron”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés