Elkészült a Szigetváron forgatott reklámfilm • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Elkészült a Szigetváron forgatott reklámfilm

A Mayaluna Films és a Dél-dunántúli Filmalap együttműködésében indiai-magyar koprodukcióban reklámfilmet forgattak augusztusban Szigetvár városában. A film kedvéért a  több mint negyvenfős stáb egy 60-as évekbeli angol vurstlit rendezett be a Zrínyi téren.

Cadbury_SzigetvarAugusztus közepén óriáskerék és vurstlihangulat költözött Szigetvár belvárosába: egy Cadbury-reklámfilm forgatásának erejéig lampionokkal díszítették a Zrínyi teret, valamint statisztákat is toboroztak. A hangulatos film nemrégiben elkészült. A két napos éjszakai forgatáson és az egy hetes előkészítő munkálatok során pécsi és szigetvári vállalkozók és több mint száz helyi statiszta vett részt. A szigetvári önkormányzat rendkívül rugalmas hozzáállásával mindent megtett a produkció sikeréért, a magyar és indiai stáb mindenkinek megköszönte a részvételt.

A Dél-Dunántúli Filmalap a filmforgatáshoz a pécsi és szigetvári cégeket közvetítette ki, melyek a helyszíntől a díszleteken át a technikai szolgáltatásokig mindent biztosítottak, illetve a cég a statiszták koordinációját végezte.

Forrás: Szigetvári Híradó és Dél-Dunántúli Filmalap

 

A CADBURY GLOW reklámfilm

https://youtu.be/C8Qj_HsJQkQ

 

Kapcsolódó írás: Szigetvári óriáskerék


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS