IX. Országos Étterem Hét 2015 október 12. és 18 között • Hetedhéthatár

Napi aktuál

IX. Országos Étterem Hét 2015 október 12. és 18 között

Idén ősszel ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem konyháját ismerhetik meg az érdeklődők a IX. Országos Étterem Héten, október 12. és18. között. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3300 forinttól kezdődő áron (amely a szervízdíjat is tartalmazza), szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

A vendégek részéről nagy igény van arra, hogy a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek kiemelt minőségű menüt kínáljanak. A 2015. őszi Étterem Héten ismét jelen lesznek az ún. Prémium menük, melyeknek ára: 4900 forint lesz. A Prémium menük különleges minőségét kiváló, több Michelin ajánlással is rendelkező étterem fémjelzi.

A DiningCity nemzetközi étteremajánló októberben már kilencedik alkalommal szervezi meg a Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étterem Hetet. A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján.

A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin ajánlással rendelkező étteremben (pl.: ARAZ étterem, Gundel étterem, La Perle Noire étterem, Paris Budapest étterem, Pesti Disznó Bisztró) is elfogyaszthatja a kedvező árú ebéd-, vagy vacsora menüjét. A különleges ételeken túl most egy egyedi borajánlattal is várja vendégeit néhány étterem: az Étterem Hét résztvevőinek kedvező áron kínál egy Disznókő Tokaji Kései Szüretből készült borkoktélt.

 

OEH

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “IX. Országos Étterem Hét 2015 október 12. és 18 között”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés