A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre • Hetedhéthatár

Napi aktuál

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre, így Magyarországon immár hatodik alkalommal élhetik át az igazi bajor élményt vendégeink 2018. szeptember 27–30. között a Kincsem Parkban. A budapesti rendezvény alternatívát kínál mindazoknak, akiknek személyesen nincs lehetőségük Münchenben megtapasztalni ezt az utánozhatatlan közösségi élményt.

Az idei évtől kezdve a Paulaner Bräuerei Gruppe GmbH & Co. KGaA hazai képviselője saját hatáskörében szervezi a Paulaner Oktoberfest Budapest sörfesztivált.

 

 

A tematikusan felépített forgatókönyv szerint a programok jellegével a fesztivál valamennyi napja két részre bontható, így sokkal színesebb programlehetőséget kínál.

A délutáni órákban és hétvégén a családokat is várják: a gyerekek részére részben ingyenes programok lesznek, mint bungee jumping, trambulin, kézműves foglalkozások, póni lovaglás. Az ingyenes programok mellett vidámpark is várja látogatókat. A rendezvény 14 éves korig ingyen látogatható.

Kora estétől hajnalig népszerű hazai fellépők szórakoztatják vendégeket. Két sörsátorral készülnek a szervezők: a Paulaner Oktoberfest sátorban hazai fellépők koncertjeire bulizhatunk, míg a Zimbo sramli sátorban német hagyományőrző sramli zenekarok húzzák a talpalávalót.

Az Oktoberfest hagyományaihoz igazodva – szintén a délutáni és kora esti órákban – a Kincsem Park által szervezett agár-, galopp-, és lóverseny futamok szórakoztatják a publikumot.

Az eredeti bajor Oktoberfest sörök mellett a látogatók hazai kézműves söröket és egyéb nemzetközi sörmárkákat is kóstolhatnak.

A bajor és hazai gasztronómiai kirándulást egész nap biztosítja az önmagában is nagyon népszerű Food Truck Catering.

Nagy Feró lapunknak elmondta, hogy a Beatricével új műsorral készülnek az Oktoberfestre és kéri, írjam meg a véleményt, hogy tetszett.

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek megtalálhatók a www.oktoberfestbudapest.hu weblapon.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS