Pécs 2019-ben is a húrokba csap! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Pécs 2019-ben is a húrokba csap!

2019. január első hétvégéjén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Made in Pécs fesztivál, a pécsi zenekarok fesztiválja. A fesztivál célja, hogy műfajtól függetlenül, professzionális körülmények között bemutatkozási lehetőséget biztosítson Pécs összes zenekarának. A kitűzött cél az elmúlt három fesztiválon teljesült: 2016-ban 89, 2017-ben 109, míg 2018-ban 118 pécsi és 7 liverpooli pécsi együttes lépett fel a rendezvényen.

A koncertek 2019. január 5-én a város 6 klubjában (Made in Pécs Café, Pécsi Est, Szabadkikötő, Nappali, Trafik, Ti-ti-tá) zajlanak párhuzamosan délelőtt 10 órától, a zenekarok 20 perces műsorral állnak a közönség elé. A koncerteknek helyt adó klubok a belvárosban találhatók, közel egymáshoz, így a közönség kényelmesen át tud érni az egyik helyszínről a másikra két koncert között.

A szervezők 2018 után 2019-ben is vendégül látnak egy izgalmas zenei világgal rendelkező európai várost. Sokszor elhangzik, hogy Pécs a magyar Liverpool, ezért a vendégvárosok sora Liverpoollal kezdődött 2018-ban, ahonnan 7 friss és érdekes zenekart és 4 dj-t hívtak meg. A 2019-es Made in Pécs Fesztivál külföldi fellépői Bécsből érkeznek majd, a fellépő formációk: Those Goddamn Hippies, Maira, Focuside, Schmieds Puls.

Az online lapozgatható programfüzet a részletes programmal és a fellépők bemutatásával ide kattintva érhető el.

A fesztivál facebook oldala itt található meg.

A fellépők helyszínenkénti bontásban az alábbi képeken tanulmányozhatók.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS