Nappali legendás történetek • Hetedhéthatár

Asztaltársaság

Nappali legendás történetek

Nappali legendás történetek címmel jelent meg a közelmúltban barátunk és szerzőtársunk, Kő-Szabó Imre tizedik e-könyve. Kedvcsinálóként a szerző előszavát idézzük a 14 írást tartalmazó könyv elé.

„Minden történet, amely velünk, vagy környezetünkben, de bárhol lejátszódik, valamilyen legenda lengi körül. Persze van egyszerű történet, kivételes történet, idegfeszítő történet, meg sorolhatnánk hányfélék még, de ez a gyűjtemény, ez a kötet olyan nappali történeteket gyűjt egybe, melyek cselekményei, nappal játszódnak.

Az éjszakai képek – itt kivételesen a Balatonról szólóak – eltakarják az egyik nappalt a másiktól, mintha egy újabb nappali történetnek akarna helyet adni.

Ez a tizennégy nappali történet széles skálán mutatja meg, hogy egy-egy ember hogyan éli hétköznapjait, mi minden történhet meg vele. Lehet váratlan, vagy eltervezett, színes, elkeserítő, megdöbbentő, szürke, de mind az emberrel kapcsolatos történet. Ahogy éljük életünket, egyik napról a másikra, vagy, ahogy a nappalok követik egymást, sorban.”

A kötet a Magyar Elektronikus Könyvtárban ingyenesen hozzáférhető, ide kattintva lehet letölteni.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS