Készülj a RozéMaratonra – Villányba menni menő! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Készülj a RozéMaratonra – Villányba menni menő!

Villányi Rozé Fesztivál – 2022. július 8-9.

„Villányba menni menő!” – Ez a szlogen különösen igaz, ha a régió „legrózsaszínűbb fesztiváljára”, a Villányi Rozé Fesztiválra gondolunk, amely a könnyed és illatos rozé borok mellett igazi rózsaszínű karneváli hangulattal és több visszatérő nagyszínpadi koncerttel várja a vendégeket a „szőlő és a bor városába”.

Villány Város Önkormányzata július 8-án és 9-én 11. alkalommal rendezi meg a Villányi Rozé Fesztivált a többezer rózsaszínű lufival, lampionokkal és papírvirágokkal feldíszített Villányi Rendezvénytéren és a város számos pontján, ahol a borvidék borászatai, ízletes gasztronómiai csemegék és hajnalig tartó nagyszínpadi koncertek, szombaton pedig a rózsaszínű „buli-futóverseny”, a többezer futót vonzó RozéMaraton várja majd a vendégeket.

A Rozé Fesztivál programjai ugyan hivatalosan pénteken kora este indulnak, de a készülődés a fesztiválozók számára már napokkal korábban elkezdődik.

A RozéMaratonra érdemes jó előre beregisztrálni a fesztivál honlapján, a részletes program is itt tanulmányozható: www.villanyiborfesztival.hu/roze

Belépőjegyek a Rendezvénytér koncertjeire a helyszínen, vagy elővételben a www.jegymester.hu oldalon válthatók.

 

Print Friendly, PDF & Email

HozzászólásokArchívum

Hozzászólások

DISQUS