A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra játssza a Pécsi Harmadik Színház Émile Ajar francia regényének színpadi adaptációját, az Előttem az életet, többszörösen  íjnyertes Piszkavas előadásukat, Székely Csaba tíz éve műsorunkon lévő, groteszk humorral megírt tragikomédiáját, a Bányavirágot és a tavaly decemberben nagy sikerrel bemutatott Spiró-dráma, a Csirkefej is látható lesz egy alkalommal.

A teátrum csatlakozott a 2023. esztendő legjelentősebb világszínházi eseménysorozatához, az április elejétől június végéig Magyarországon zajló X. Színházi Olimpiához, melynek keretében két, határon túli magyar nyelvű produkciót láthat a közönség. Májusban a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház (Beregszász) emblematikus előadását, Vidnyánszky Attilának Örkény István remekművéből, a Tótékból rendezett előadását tűzik műsorukra, két alkalommal.

Tabutéma, az alkoholfüggőség áll a Tandem Színház legújabb darabja, a Visszhang középpontjában. Az előadást követően dr. Szemelyácz János addiktológust faggathatják a témáról a jelenlevők.

Pivarnyik Anikó: Karády című zenés játéka Karády Katalin életének kevéssé ismert eseményeibe, megrázó és örömteli pillanataiba enged bepillantást,  a legenda mögött megmutatva az esendő, szeretetéhes, elegáns és szenvedélyes, sokszínű embert.

A felhőtlen szórakozásra vágyóknak Moravetz Levente vígjátékai ígérnek kellemes időtöltést: a Közjegyző az emeleten, az Örömlányok végnapjai és az Örök a szerelem – mindegyik a televíziós sorozatok sztárjait tudhatja főszereplői között.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS