Pécs The Force Be With You – Első Pécsi Star Wars Nap •

Kultúra, művészet

Pécs The Force Be With You – Első Pécsi Star Wars Nap

Egy messzi-messzi galaxisból érkeznek a Zsolnay Negyedbe az Első Pécsi Star Wars Nap résztvevői szeptember 9-én. Ilyen tematikájú eseményt a fővároson kívül még nem rendeztek a Dunántúlon. Minden rajongónak kötelező, az Erő legyen veletek!

A Csillagok háborúja univerzumának rajongói szeptember 9-én 10.00–19.00 között találkozhatnak a legnépszerűbb karakterekkel az E78-ban és a Pirogránit udvaron, de lesznek kiállítások, pódiumbeszélgetések, rohamosztagos kiképzés és több fotófal is!

A résztvevők között ott lesz többek között mindenki kedvence, az asztrodroid R2-D2-es egység és droidtársai, köztük K-2SO is a Zsivány Egyesből, továbbá az 501-es Légió hazai tagjai, lesz fénykard-, képregény-, sisak, fegyver- és plakátkiállítás, dioráma-szekció, képviseltetik magukat hazai és határon túli rajongói klubok és légiótagok, így a DK Kohó és a Bank’s Props, a rebo.hu hír- és véleményportál szerkesztői, a TFA Galaktikus Fan Klub tagjai, valamint a készülő Star Wars: Vader, egy rajongói film alkotói is.

A kiállítói standok mellett az E78 Koncertteremben panelbeszélgetések követik egymást a színpadon, többek közt a Vader rajongói film készítőivel, a Star Wars baranyai és fővárosi rajongóival és egy meglepetésvendéggel kiegészülve.

A fotófalaknak és a díszleteknek köszönhetően fényképek készülhetnek a Tatooine bolygón, a birodalmi Halálcsillag folyosóján, az Endor holdról ismert speeder bike-kal vagy a fogathajtó verseny pit droidjaival. Sőt, a kalandvágyók részt vehetnek egy rohamosztagos kiképzésen a Carida-i bázisról érkezett rohamosztagos parancsnokokkal!

Jegyvásárlás: https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/pecs-the-force-be-with-you-elso-pecsi-star-wars-nap

Facebook: Pécs The Force Be With You: https://www.facebook.com/events/136741856126089

Az esemény szervezője a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., együttműködésben a DK Kohóval és az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségével

 


HozzászólásokArchívum

Partnereink