Ma indul az előbérletezés - 2015-ben is lesz Ördögkatlan Fesztivál! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Ma indul az előbérletezés – 2015-ben is lesz Ördögkatlan Fesztivál!

Az Örkény Színház a 8. Ördögkatlan Fesztivál egyik díszvendége!

ordogkatlan2015Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Beremend és a Vylyan Terasz 8. éve ad helyszínt a különleges hangulatú összművészeti fesztiválnak. A katlanozók már tudják, mire számíthatnak: igényes színházi és táncelőadásokra, koncertekre minden műfajból a könnyűzenétől a jazzen, világzenén, népzenén át a komolyzenéig, családi és irodalmi programokra, filmvetítésekre, civil kezdeményezések, esélyegyenlőségi programok bemutatására, kiállításokra és kézműves vásárokra. Mindezt a csodaszép Villányi-hegység közepén, békében, nyugalomban öt napon át. 2015-ben augusztus 4-8 között is forr majd a katlan.

A szervezők büszkén jelentik be, hogy a jövő évi fesztivál egyik díszvendége az Örkény Színház lesz. A budapesti teátrum teljes társulatával vendégeskedik a Katlanban, ahová több előadást és remélhetőleg egy-két koncertet is hoznak. Az idei Hrabal Vurstlit pedig Örkény Vurstli követi majd. Évek óta jelen van a kaposvári Csiky Gergely Színház és a legjobb függetlenek – így lesz ez 2015-ben is. Díszvendégként találkozhatunk a Katlanban a nagyszerű zenésszel, Dresch Mihállyal is, aki több formációban fellép.

Igazi zenei és színházi csemege lesz a beremendi Megbékélés Kápolna előtt a Dinyés Dániel zenei felügyelete alatt elhangzó Debussy-Bartók nagykoncert! Az elhangzó művekhez – Egy faun délutánja, Concerto Horváth Csaba és a Forte Társulat mozgásszínházi előadása kapcsolódik, melyet a 8. Ördögkatlanra készít a társulat.

A fesztiválra az előbérletezés 2014. december 1-én indul, a bérletek ára természetesen nem változik.

Forrás: www.ordogkatlan.hu

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Ma indul az előbérletezés – 2015-ben is lesz Ördögkatlan Fesztivál!”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés