A Megay Róbert vezette Sztármenedzserek nyerték a Tenisz Valentin Kupát • Hetedhéthatár

Sport

A Megay Róbert vezette Sztármenedzserek nyerték a Tenisz Valentin Kupát

A Sztármenedzserek nyerték a 2015 évi, 17. Valentin-napi páros teniszversenyt, a Dózsa György téri Tabáni Tenisz Centerben. A Megay Róbert vezette egy vegyes- és nyolc férfi párosból álló csapat mindhárom ellenfelénél jobbnak bizonyult, s így 1999 és 2009 után harmadszor vihették haza a vándorserleget.

Szabó Dóra, a Valentin Kupa háziasszonya, 2011-ben szépségkirálynő és a szerző

Szabó Dóra, a Valentin Kupa háziasszonya, 2011-ben szépségkirálynő és a szerző

A tavalyi győztes Művész/sportoló válogatott csak a harmadik helyen végzett a Politikusok legyőzésével. Hajas László mesterfodrász egy hete elmondta, lapunknak, hogy szeretnének ismételni, de most nehezebb helyzetben vannak. Tavaly az esélytelenek nyugalmával nyertek, most viszont mindenki győzni szeretne ellenünk. Annak külön örült, hogy csapatának tavaly az ő kapitánysága alatt sikerült másodszor is megnyernie a Valentin-napi megmérettetést.

A második helyet az Újságíró és barátai csapata szerezte meg a Művész/sportolók és a Politikusok legyőzésével B. Tóth László, a legendás rádiós vezetésével. – Nem szoktam meg a mikrofont, nem vagyok a szavak embere – viccelődött múlt héten a lemezlovas a Búsuló Juhász Étteremben – de mindent megteszünk, hogy a Művész/Sportolóktól visszanyerjük a kupát – mondta. Regőci Attila, az esemény producere is őket erősítette Kapros Anikóval az oldalán. Itt ragadott ütőt Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke is, de nem talált senkit a résztvevő 32 párosból, akit meghívhatna a nagy-válogatottba. Harcsár István, a Politikusok ideiglenes kapitánya is bízott egy hete a győzelemben: Ha nem is sikerül megnyerni a vándorserleget, mindenképp a dobogón szeretnénk végezni! – mondta a sajtótájékoztatón. Ez most nem jött össze, az ellenzékieket és kormánypártiakat egyaránt felvonultató csapatnak a negyedik hellyel kellett beérnie.

Néhány, nevét megjelentetni nem kívánó hatvan feletti versenyző elmondta, nem örülnek, hogy a versenyen egyre több fiatal „ötven alatti” játékos játszik, bár a párosban kevesebbet kell futni, mint az egyesben, de azért az a húsz-harminc év korkülönbség már jelentősen számít.

Este a margitszigeti Termál Szállóban gratuláltak egymásnak a teniszellenfelek. A gálavacsora után, borárverés és tombolasorsolás várta a vendégeket. Ezt az ünnepélyes díjátadó követte.

(Fotó: Lantai József)


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS