Terítési verseny - idén másodszor! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Terítési verseny – idén másodszor!

Idén is kreatív asztalterítési versenyt hirdetett a Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége és a KIKA Lakberendezési Kft. az előző évi verseny sikereitől biztatva. A szervezők idén nagy hangsúlyt fektettek a precíz terítésre, a terítékek szakszerűségére, ezért a megmérettetést a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületével együttműködve valósítják meg. A versenyen lehetőség nyílt olyan csapatok kialakítására, amelyben vendéglátós és dekoratőr együtt szerepel.

teritesi_v_2016A szervezők a november 22-i határidőig a terv rövid leírását és a versenyasztal fantázianevét kérték be a pályázóktól, akik a terítéshez és a dekoráláshoz a felhasználhatnak mindent, ami a KIKA áruházban található, illetve kiegészítő dekorációt is bevihetnek.

Az előzetes nevezés lezárult, most már tudható, hogy a versenyre közel 15 asztal fog elkészülni. A pályázók között van dekoratőr, kirakatrendező, virágkötő, dekoratőr tanuló, vendéglátóipari tanuló, az alkotások elkészítésére egyéni versenyzők és csapatok is jelentkeztek. A beadott tervek, pályázatok szerint lesz karácsonyi téma – például délutáni teázás karácsonyi hangulatban –, valamint tengert idéző dekoráció, izgalmas, hősies kort megjelenítő, csillogó, elegáns, családi- és baráti összejövetel, születésnapi vacsora terítés.

A szakmai zsűri tagjai: Darabos Andrea KIKA marketing, zsűrielnök, tagok: Tóth Gábor VSZOE alelnök, Szabó Zsigmond dekormester, dekorvezető, Bálint Mónika mesterdekoratőr, tavalyi versenyző és Sándor Miklós tanár, festőművész, a Dekorszövetség elnöke.

A terítések december 1-jén és 2-án fognak elkészülni Budapesten, a Lehel út 51. szám alatt található KIKA Nagyáruházban. Az eredményhirdetést december 2-án 17.00 órakor tartják ugyanitt. A szebbnél szebb asztalokat december 18-ig tekintheti meg a nagyközönség.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS