Katlanbérlet Karácsonyra! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Katlanbérlet Karácsonyra!

A Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Beremend és a Vylyan Terasz által kijelölt térség eddig 9 alkalommal adott helyszínt a különleges hangulatú Ördögkatlan Fesztiválnak. A katlanozók már tudják, mire számíthatnak: igényes színházi és táncelőadásokra, koncertekre minden műfajból a könnyűzenétől a jazzen, világzenén, népzenén át a komolyzenéig, családi és irodalmi programokra, filmvetítésekre, civil kezdeményezések, esélyegyenlőségi programok bemutatására, kiállításokra és kézműves vásárokra. Mindezt a csodaszép Villányi-hegység közepén, békében, nyugalomban öt napon át. 2017-ben tizedik alkalommal, augusztus 1-5. között is forr majd a katlan.

10_ordogkatlan_karacsonyA „Katlan legénysége”, vagyis a szervezők úgy döntöttek, hogy idén is elkezdik a bérletezést még karácsony előtt. Szóval íme, az első „jövő évi” hír: lesz 10. Ördögkatlan, és december 1-től már jegyet is lehet rá venni. A második jó hír, hogy megvannak a tizedik Ördögkatlan díszvendégei: Krasznahorkai László, Fonó,Törőcsik Mari, Kolonits Klára és Dinyés Dániel!

Fontos hírek ezzel kapcsolatban: a bérlet ebben az évben (tehát december 31-ig) 9.000 forintért kapható (szilveszter után már 10.000 lesz). Páros bérletet is lehet venni, ez 16.000 forintba kerül annak, aki ennyire vagány ajándékot szeretne a karácsonyfa alá tenni. A bérlethez a leggyorsabb és legegyszerűbb hozzájutni az interneten, a fesztivál honlapján keresztül – bankkártya vagy SZÉP-kártya kell hozzá! Személyesen is meg lehet vásárolni, bankkártyával, SZÉP-kártyával, kultúra-utalványokkal vagy készpénzért: Szabadtér Jegyiroda (1065 Bp., Nagymező utca 68., tel.: 1/301-0147, H.: 12-18, K-P.: 10-18, hétvégén: zárva).

Kedvcsinálónak pedig a fesztiválon tudósítóként és alkalmanként programgazdaként, önkéntesként, fellépőként rendszeresen jelenlévő szerzőink, Bandi Szabolcs, Gyenese Andrea, Komlós Attila, Márkus István, Prim Péter, Szabó Márk József nevében is őszinte szívvel ajánljuk a korábbi Ördögkatlan Fesztiválokról készült írásainkat, beszámolóinkat, amelyeket ide kattintva lehet elérni.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Katlanbérlet Karácsonyra!”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés