Bögre és nyakkendő helyett: Ördögkatlan bérlet karácsonyra! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Bögre és nyakkendő helyett: Ördögkatlan bérlet karácsonyra!

A Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd, Kisharsány és a Vylyan Terasz által kijelölt térség eddig tíz alkalommal adott helyszínt a különleges hangulatú Ördögkatlan Fesztiválnak. A 11. Ördögkatlan Fesztivál 2018. július 31. és augusztus 4 között vár mindenkit, a Törőcsik Maritól kölcsönzött mottó jegyében: a Villányi-hegység körül összegyűlnek a „nem normális” emberek, mindazok, akik nagyonis normálisak, csak éppen „korszerűtlen” módon a nyitottságot, kíváncsiságot, személyességet és a magas minőséget képviselik, és akiknek értékrendjében előbbre van az emberség és a szeretet, mint a haszon.

A katlanozók már tudják, mire számíthatnak: igényes színházi és táncelőadásokra, koncertekre minden műfajból a könnyűzenétől a jazzen, világzenén, népzenén át a komolyzenéig, családi és irodalmi programokra, filmvetítésekre, civil kezdeményezések, esélyegyenlőségi programok bemutatására, kiállításokra és kézműves vásárokra. Mindezt a csodaszép Villányi-hegység közepén, békében, nyugalomban öt napon át. 2018-ban tizenegyedik alkalommal, július 31. és augusztus 4. között is forr majd a katlan.

A „Katlan legénysége”, vagyis a szervezők úgy döntöttek, hogy idén is elkezdik a bérletezést még karácsony előtt. Szóval íme, az első „jövő évi” hír: lesz 11. Ördögkatlan, és december 1-től már jegyet is lehet rá venni.

Fontos hírek ezzel kapcsolatban: a bérlet ebben az évben (tehát december 31-ig) 10.000 forintért kapható (szilveszter után már 12.000 lesz). Páros bérletet is lehet venni, ez 18.000 forintba kerül annak, aki ennyire vagány ajándékot szeretne a karácsonyfa alá tenni. A bérlethez a leggyorsabb és legegyszerűbb hozzájutni az interneten, a fesztivál honlapján keresztül, de beszerezhető az Interticket jegyirodai hálózatában is.

Kedvcsinálónak pedig a fesztiválon tudósítóként és alkalmanként programgazdaként, önkéntesként, fellépőként rendszeresen jelenlévő szerzőink, Bandi Szabolcs, Gyenese Andrea, Komlós Attila, Márkus István, Prim Péter, Szabó Márk József nevében is őszinte szívvel ajánljuk a korábbi Ördögkatlan Fesztiválokról készült írásainkat, beszámolóinkat, amelyeket ide kattintva lehet elérni.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS