Őszi programkavalkád, körvonalazódó 2021-es évad és újranyitás • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Őszi programkavalkád, körvonalazódó 2021-es évad és újranyitás

A pécsi Kodály Központ a jövőbe tekint

A Kodály Központot leggyakrabban élettel megtöltő szervezetek, a Zsolnay Örökségkezelő NKft., a Pannon Filharmonikusok és a Filharmónia Magyarország a koronavírus okozta helyzethez alkalmazkodva közös erővel dolgozik azon, hogy közönségük ne maradjon le a vágyott kulturális élményekről. Emellett június 10-étől újra kinyit a Kodály Központ jegypénztára, amit a látogatók a saját biztonságuk érdekében előzetes regisztrációval és profi beléptetéssel kereshetnek fel.

A Kodály Központ épülete

Mindhárom szervezet kiemelt figyelmet fordít arra, hogy közönségüket kiszolgálhassák kulturális élményekkel, amint arra lehetőségük lesz. Ezért igyekeznek az elmaradt programokat egy későbbi időpontban megrendezni, amire a megváltott jegyek érvényesek lesznek. A jelenlegi nehéz helyzetben a ZsÖK, a PFZ és a Filharmónia is hálásan fogadja a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz csatlakozó látogatók támogatását.

Aki jegyvásárlás vagy visszaváltás kapcsán személyesen szeretné felkeresni a jegypénztárakat, annak előzetesen online vagy telefonos regisztráció során szükséges időpontot foglalnia. Ezzel védik a Kodály Központ munkatársai a látogatókat, elkerülve a torlódást és a tömeget.

A jegypénztár látogatása június 10-től szájmaszkban lehetséges és az előcsarnokban kizárólag annyi személy tartózkodhat, ahányan az erre kijelölt területen egymástól másfél méteres távolságban elférnek. A beléptetésben kollégáink segítséget adnak, és előre is köszönjük közönségünk együttműködését, türelmét.

A www.jegymester.hu oldalon vásárolt jegyek online visszaválthatók, ehhez egy e-mailt szükséges írni az info@jegymester.hu címre a program pontos megnevezésével.

A jegypénztár nyitvatartása: hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között

A regisztrációs honlap a Ferling Kft. felajánlása, amivel a felületet fejlesztő cég a Kodály Központ közönségét támogatja.

Regisztráció és további információk: www.kodalykozpontjegyiroda.hu
Telefonon: 72/500-300

Az elmaradt programok pótlásáról és az aktuális információkról mindhárom szervezet a honlapján ad részletes tájékoztatást:

ZsÖK: www.kodalykozpont.hu
Pannon Filharmonikusok: www.pfz.hu
Filharmónia Magyarország: www.filharmonia.hu


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS