Mindennapi történetek • Hetedhéthatár

Szépirodalom - próza

Mindennapi történetek

Mai story
Édes(k)apanyelvünk

A topmanager e-mailezett a Hr-esnek, hogy konzultáljon a Pr-ossal, mert Weekendre szeretne menni, és addig új Help Desk managert kellene felvenni a legújabb projekt menedzselésére.
A Hr-es épp a social mediat böngészte, ezért későn nyitotta meg a Messengert. Így nem lehetett happy end a vége a mai story-nak.
Jú nó vát áj min. Detsz oll.

A hüvelygombás hercegnő esete… a nagypapával

Valamikor a királyi családokat egy bizonyos tisztelet, vagy azt is lehet mondani misztikum övezte. De mára? Minden fal leomlani látszik. Az egy dolog, hogy egyre több „nem nyilvános” dolog szivárog ki a királyi csemetékről és ifjakról, de hogy a legintimebb dolgaikat is megosztják velünk! Erre már kevesen számíthattunk.
Például itt van a Hüvelygombás Hercegnő. Ki gondolta volna, hogy ez is közhírré tétetik! Kidoboltatik Uradalom szerte! Hát ez van. Egy illúzióval szegényebbek lettünk. Megint lerántottunk valakit egy piedesztálról. Csak azon gondolkodom, hogyha egy cserfes kisunokának valaki épp mesét olvas, miközben az épp a hüvelygombás reklámot nézte pár perce, és rákérdez a nagypapára -„Mondd, nagypapa, a hercegnőnek van-e hüvelygombája?”- erre mi lehet a jó válasz? De jó, hogy nem én vagyok a válaszoló! Köpni-nyelni sem tudnék.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS