Emberélményeim - 9. • Hetedhéthatár

Szépirodalom - próza

Emberélményeim – 9.

Kinde Annamária

Erdélyi, Nagyváradon élő magyar költőnő, ez is mesébe illő történet, megírtam őt és halálával bekövetkezett veszteséget, ott van kedves halottjaim között már örökre. Viszonyunkat a Várad című folyóiratban megjelent írásom híven tükrözi. Jaj, Annamari!

 

Kelemenné Mónika

Nagy segítőm és támogatóm közé tartozik Kelemenné Mónikám, aki szinte minden eddig megjelent könyvem anyagát, prózáimat nagy-nagy alázattal gépelte, hozta a gépelt oldalakat, meg vitte a teleírt füzeteket magával, és évekig hűségesen végezte helyettem ezt a munkát. Isten áldja meg őt és dolgos kezeit.

 

Lajtai Gábor

Nem hagyhatom ki emberélményeim tablójáról Lajtai Gábor költő, szerkesztő barátomat, aki nélkül nem tudom, hol, milyen messze kullognék magam mögött, folyamatos segítsége másfél évtizede működik. Gábornak köszönhetem honlapomat, versküldéseim lebonyolítását, levelezéseket a folyóiratok szerkesztőivel, facebookon való jelenlétem, egyszóval ő a jobb kezem a szó szoros értelmében. Egyetlen díjamat, a Bánkúti Miklós-díjat a Napsziget Alapítványtól az ő javaslatára kaptam. Gábor kellemes, tiszta jellemű jó ember, önzetlen jó barát, az Isten tartsa meg nagyon sokáig egészségben, biztosítson számára olyan gondtalan életet melyet szelíd jóságával megérdemel, ihletet az íráshoz.
Tehát gazdag voltam, vagyok ilyen emlékű halott és élő barátok között.

Print Friendly, PDF & Email

HozzászólásokArchívum

Hozzászólások

DISQUS