A Pécsi Harmadik Színház decemberi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház decemberi műsora

Bemutatóra készül a Pécsi Harmadik Színház! December 13-án lesz Spiró György: Csirkefej című drámájának premierje a Jászai-díjas Vincze János rendezésében, 34 évvel azután, hogy először színpadra vitte Pécsett Spiró elementáris erejű alkotását.

1988-ban Bódis Irén, Görög László és Sipos László főszereplésével országos visszhangot keltett a produkció, a szakma kitüntető figyelme is ráirányult, mértékadó kritikusok egyöntetű véleménye szerint Vincze János rendezése a dráma egészen új rétegeit tárta fel. Az a Csirkefej előadás azért is volt mérföldkő, mert vele született meg a Pécsi Harmadik Színház. Spiró drámája több mint három évtized múltán sem veszített aktualitásából, ezért most egy teljesen új szereplőgárdával mutatja be a teátrum. Ezúttal Bacskó Tünde, Tatai Gergő, László Csaba, Tamás Éva, Bánky Gábor, Frank Ildikó, Fischer Norbert, Götz Attila, Bera Márk, Hollósi Orsolya, Somogyi Bianka és Zengő Ágnes játszik az előadásban, amely a december 13-iki bemutatót követően 14-én és 22-én 19.00 órakor is műsoron lesz.

Moravetz Levente vadonatúj, Közjegyző az emeleten című vígjátékát nemrég mutatták be hatalmas sikerrel, az író saját rendezésében. A tévés sorozatok rajongói számára igazi csemegét ígér ez a produkció, hisz főszereplői között találjuk Suhajda Dánielt, Madár Veronikát, Szőke Zoltánt és Gyebnár Csekkát is. Biztosak lehetünk abban, hogy félreértésből és poénokból nem lesz hiány! Decemberben három alkalommal: 3-án 15.00 és 19.00 órakor, 4-én 15.00 órakor lesz műsorunkon az előadás.

A könnyed szórakozásra vágyóknak Moravetz Levente rendezésében két zenés vígjáték is önfeledt perceket ígér: az Örömlányok végnapjai és az Örök a szerelem – előbbi Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Fábián Anita és Szőke Zoltán főszereplésével december 11-én 15.00 órakor, utóbbi pedig a Barátok közt két sztárjának, Fodor Zsókának és Várkonyi Andrásnak a jutalomjátékaként december 18-án 15.00 órakor.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS