A Pécsi Harmadik Színház februári műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház februári műsora

A Pécsi Harmadik Színház nemrégiben közzétett támogatáskérő közleménye nyomán sokan igyekeznek anyagi hozzájárulásukkal segíteni a színháznak. A teátrum a meghirdetett előadásait megtartja, így a februárra tervezetteket is. Sőt! A színház felhívása olvastán Nagy Bandó András azonnal jelezte: egy előadói est bevételével szívesen gyarapítja a segítő felajánlásokat. Azt ígéri, február 16-án este 7 órakor kezdődő műsorában jól ismert és ritkán előadott monológjaiból válogat, s az sem kizárt, hogy néhány verset is elmond. Változatos műsorra számíthatunk hát tőle ezúttal is. Fellépése előtt és után, a színház előterében dedikálással egybekötött könyvvásárt rendez, melyre ugyancsak szeretettel várja olvasóit. A bevétel 20%-ával ugyancsak a színházat segíti.

S még egy előadással bővül a teátrum februári kínálata: a legújabb bemutatót, Spiró György: Csirkefej című drámáját (l. fotó) kiemelt közönségérdeklődés övezi, ezért február 21-én este 7 órakor ismét műsorra tűzik. A Jászai-díjas Vincze János rendezésében Bacskó Tünde, Tatai Gergő, László Csaba, Tamás Éva, a Jászai-díjas Bánky Gábor, Frank Ildikó, Fischer Norbert, Götz Attila, Bera Márk, Hollósi Orsolya, Somogyi Bianka és Zengő Ágnes kelti életre ezt a – sajnos – időtlenül aktuális, megrendítő történetet.

 

A februári műsor

február 12-én 15.00 Örömlányok végnapjai
február 16-án 19.00 Bajban ismerszik meg a baj – Nagy Bandó András előadói estje
február 17-én 19.00 Örök a szerelem
február 20-án 19.00 Közjegyző az emeleten
február 21-én 19.00 Csirkefej

Jegyek hétfőnként 10-14 óra között személyesen vásárolhatók a színház jegypénztárában (Hajnóczy u. 41.), továbbá elérhetők a színház honlapján és a Jegy.hu oldalon keresztül is.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS