Színek, formák, fények • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Színek, formák, fények

Színek, formák, fények címmel nyílik 2023. március 8-án 17.00 órakor a Szent Mór Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészeti tagozatának kiállítása Pécsett a Zsolnay Negyedben található Kemence Galériában.

A 1996-ban alapított alapfokú művészeti iskola 2007-ben nyerte el a „Kiválóra Minősített Alapfokú Művészetoktatási Intézmény” címet. A képzőművészeti műhelyek 1997 óta működnek a Szent Mórban. Az alapfokú művészetoktatásban a hangsúly a képesség-és készségfejlesztésen, tehetséggondozáson van. Minden növendéknek biztosítják az egyéni adottságai, képessége és tehetsége szerinti fejlődés lehetőségét. Az iskola célja egy olyan művészeti képzés megvalósítása, amely mélyen a diákok lelkébe ivódik: átszövi mindennapjaikat, gazdagítja ünnepeiket, formálja gondolkodásukat és elmélyíti érzéseiket.

Az idei első félévben a Kemence Galéria olyan iskolákat és projekteket mutat be, ahol művészeti nevelés-oktatás zajlik, többek közt a Pécsi Martyn Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola, a Mandulafa Waldorf Alapfokú Művészeti Iskola, illetve Zsin Bence képzőművész és a Segni Mossi közös projektje lesz látható.

A kiállítás március 31-ig tekinthető meg.

Facebook esemény


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS