Tovább folytatja a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár az együttműködését • Hetedhéthatár

Sport

Tovább folytatja a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár az együttműködését

Az egészségvédelem területén piacvezető szerepet betöltő magyar gyógyszergyár továbbra is segíti készítményeivel az öttusasport versenyzőinek eredményes felkészülését. A megállapodást dr. Simicskó István, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke és dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke írták alá október 13-án.

Az együttműködés értelmében az egészség megőrzéséért elhivatottan dolgozó Béres Gyógyszergyár a jövőben is támogatóként áll az ikonikus magyar sportág, az öttusa mellett, és termékszolgáltatással segíti a versenyzők eredményes felkészülését a versenyekre.

„Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van arra, hogy a Magyar Öttusa Szövetség és gyógyszergyárunk között az elmúlt évben kialakult gyümölcsöző partneri kapcsolat továbbra is folytatódhat. Erkölcsi kötelességünknek tekintjük, hogy a magyar sport támogatására tudásunkat és egészségvédő termékeinket is „felhasználjuk”, és legjobb tudásunk szerint segítsük a magyar sportolók, jelen esetben öttusázóink egészségének védelmét, a versenyekre való sikeres felkészülésüket” – mondta dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár elnöke, és hozzátette: „Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a sportolók kiváló minőségű készítményekkel készülhessenek fel a megmérettetésekre. Az átadott termékeink a legmodernebb tudományos ismeretekre épülnek, a legszigorúbb minőségi elvárásoknak is megfelelnek és teljesen biztonságosak.”

„A kiváló hungarikumokat gyártó gyógyszercég jövőre is támogatja az öttusázókat termékekkel, melyekkel segítjük sportolóink felkészülését és erősítjük egészségi állapotukat. Szellemiségében a Béres Gyógyszergyár és a Magyar Öttusa Szövetség hasonló elveket képvisel, hiszen nagyon fontosnak tartjuk a hagyományok ápolását, ami mellett egyaránt nyitottak vagyunk az innovatív fejlesztések irányába. Ebben a Béres cég az élen jár, hiszen a kimagasló termékek mellett, melyek minden kor követelményeinek megfelelnek, nem feledkezik meg a tradíciók őrzéséről sem. Ez a közös szemlélet az, ami miatt létrejöhetett és továbbra is folytatódik a Béres Gyógyszergyár és a Magyar Öttusa Szövetség együttműködése.” – fogalmazott a megállapodással kapcsolatosan dr. Simicskó István, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS