A Pécsi Harmadik Színház márciusi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház márciusi műsora

A Pécsi Harmadik Színházban a következő hetekben folytatódik a jótékonysági estek sora, melyek teljes bevételét a fellépő művészek a színház javára ajánlják föl. Március 15-én a Pécsi Harmadik Színházhoz kötődő helyi és budapesti művészek adnak műfajában változatos, rangjában igényes gálaműsort Lenni vagy nem lenni? címmel. Az est házigazdái Vári Éva és Bősze Ádám lesznek. Erre az egyedi és megismételhetetlen programra kiemelt árkategóriájú jegyek vásárolhatók 10-15-25 ezer forintért.

Koltai Róbert március 29-én tart önálló estet, melyet ugyancsak fellépti díj nélkül vállalt, a teljes bevétellel támogatva a színházat. Vendége Gaál Ildikó rendező lesz, aki nemcsak a mindennapokban társa, hanem életrajzi könyveinek szerzőtársa is. A sokoldalú és népszerű színművész sztorizós-verses-zenés pódiumműsorában elhangzanak színházi anekdoták, személyes élmények, filmforgatásokkal kapcsolatos történetek,  tanárparódiák, versek, talán Illetékes elvtárs is megérkezik, de az biztos, hogy Dés László ismert dalaiból több is felcsendül majd az este folyamán.

Dévényi Ildikó és Lukács Melinda zenés előadása Karády Katalin sikerekkel és hányattatásokkal teli életébe enged bepillantást. Pivarnyik Anikó darabját – melyben Karády több ismert slágere is elhangzik – két alkalommal láthatják az érdeklődők. A produkció teljes stábja: Dévényi Ildikó és Lukács Melinda színművészek, a zongorán közreműködő Tóth Gábor és Omódi Marianna rendezőasszisztens is csatlakozott a Színházmentő akcióhoz, s mindkét előadásuk teljes bevételét a teátrumnak ajánlják fel.

Spiró György: Csirkefej című drámájából Vincze János rendezésében született, legújabb előadását egyetlen alkalommal, március 22-én tűzi ismét műsorra a Harmadik Színház. A megrendítő erejű történet Bacskó Tünde, Tatai Gergő, László Csaba, Tamás Éva, a Jászai-díjas Bánky Gábor, Frank Ildikó, Fischer Norbert, Götz Attila, Bera Márk, Hollósi Orsolya, Somogyi Bianka és Zengő Ágnes emlékezetes alakítása révén elevenedik meg a nagyszínpadon.

A felhőtlen szórakozásra vágyóknak Moravetz Levente zenés és prózai vígjátékai ígérnek kellemes időtöltést: az Örömlányok végnapjai, az Örök a szerelem és a Közjegyző az emeleten. Mindháromban feltűnnek népszerű teleregények országosan ismert szereplői. Köztük találjuk Fábián Anitát, Fodor Zsókát, Gyebnár Csekkát, Madár Veronikát, Suhajda Dánielt, Szőke Zoltánt és Várkonyi Andrást.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS