Biciklis bankrablók – megjelent Kő-Szabó Imre új e-könyve • Hetedhéthatár

Asztaltársaság

Biciklis bankrablók – megjelent Kő-Szabó Imre új e-könyve

Biciklis bankrablók címmel jelent meg Kő-Szabó Imre barátunk és szerzőtársunk legújabb e-könyve.

A könyvhöz kedvcsinálóként a szerző bevezetőjét idézzük.

Minden ember élete során utat választ, melyen szeretne haladni, végig menni rajta. Persze vannak, akik több utat is bejárnak, de nem biztos, hogy ők a nyerők. A választás ténye nem áll meg, mert mindenkinek kell választania. Aztán majd azt is el kell döntenie, hogy a választott út jó, vagy sem, érdemes tovább haladni, vagy le kell róla tennie.

Így vannak a kötet hősei is, hiszen történetük egyfajta út választása. Szalóki mester, a kovács halad a választott útján, de a körülmények arra késztetik, hogy más utat válasszon. A külföldön – éppen Amerikában – szerencsét próbáló két fiú útja is egyfajta választás. Egy idő után dönteniük kell, merre tovább. A bankrablók csupán balhéból választják az izgalmasnak ígérkező utat. A végén mégis rájönnek, hogy van tisztességesebb út is életben.

A történetek hőseinek döntései az adott körülmények között egyfajta döntések, melyeket az élet igazol majd. Ők sem mentesek a bizonyos rágódás alól, mellyel ténylegesen szeretnék önmagukban eldönteni, hogy a választás, helyes volt, vagy sem. Így élünk, az élet ilyen.

A könyv ide kattintva érhető el.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS